27 Nisan 2024
  • İçel25°C

TARSUS'TA ÇUVAL İÇERİSİNDE ESRARENGİZ CESET!

Tarsus'ta DSİ'ye ait sulama kanalında çuval içerisinde esrarengiz kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlatan jandarma, son aylarda yapılan kayıp başvurularını da incelemeye aldı.

Tarsus'ta çuval içerisinde esrarengiz ceset!

25 Eylül 2015 Cuma 18:31

Haber Merkezi - Mersin'in Tarsus İlçesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında bir çuval içerisinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Dün akşam saatlerinde Tarsus İlçesi'ne bağlı Yüksek Mahallesi'ndeki sulama kanalında bir çuval içerisinde erkek cesedi olduğu ihbarını alan jandarma olay yerine gitti. Kanaldan çıkarılan elleri ve ayakları bağlı erkek cesedinin büyük oranda çürüdüğü tespit edildi.

Ağzının da bir bez parçası ile tıkandığı belirlenen cesedin üzerinden kimlik çıkmazken, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra canlıyken sulama kanalına atıldığı tahmin ediliyor. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlatan jandarma, son aylarda yapılan kayıp başvurularını da incelemeye aldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.