05 Mayıs 2024
  • İçel19°C

TEDAŞ SAĞOLSUN

Kediler örgütlenmiş olmalı; grevdeler mi yoksa?

TEDAŞ SAĞOLSUN

31 Ocak 2019 Perşembe 15:40

     VELİ KELEŞ - TEDAŞ sağolsun elektriğe hasret kaldık. Özelleşmenin böylesi… Yıllardır aynı terane…Sözde hava durumlarından kaynaklı yaşadığımız elektrik kesintileri bitmek bilmiyor. Anamur genelinde esnaflar zor durumda. Malumumuz bugünlerde etkisini iyice hissettiren yağmurlu ve fırtınanalı havaların kaynağı kış mevsimidir. Evet KIŞ mevsimi!!!

     TEDAŞ Genel Müdürlüğüne ve yetkililere duyurulur. Dağıtım bedelini artırmaya yorduğunuz güzel beyninizi birazcık mevsimlere ve meteorolojiye göre önlem almaya yorsanız da Anamurlular ve tüm yurttaşlar olarak bize bir umut verseniz.

     Yazın yatmak kışın bakmak sizin işiniz değil. Yağmur yağdı hop gitti, esnaf bitti; fırtına esti hop gitti sanayici bitti.. Anamurumuzun günlük ticaret hacmini düşünürsek, vatandaşın tepkisini siz düşünün. Ticarete verdiğiniz zarar şurda dursun; evinde, hastanelerde cihaza bağlı yaşayanlar da var bu memlekette. Tüm sektörleri felç ettiniz.

     Hayatımızın her anı ve anlamı elektrik. İnovasyon çağında halimize bak. Sorumluları aradığımız zaman cevap belli: “Şu trafoda olan arıza nedeniyle bölgenizde plansız kesinti vardır.” –Ne zamana gelir? “Şu anda çalışma devam ediyor.”

     Yok kardeşim! Anlamam ben trafodan da plansız kesintiden de.. Yeter artık burnumuza geldi. Halkız biz. Trafodan cevaplara karnımız tok artık.

     Ha bu arada: Kedilerin maaşını zamanında ödeyin, malum önümüz seçim.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.