06 Mayıs 2024
  • İçel20°C

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN KIBRIS KONSOLOSLUĞU’NA ZİYARET

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kıbrıs Konsolosluğu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıbrıs Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ise, Ülkü Ocakları Yönetimi’ne teşekkür etti.

Ülkü Ocakları'ndan Kıbrıs Konsolosluğu’na ziyaret

09 Ekim 2015 Cuma 16:28

Haber Merkezi - Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kıbrıs Konsolosluğu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gölgeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Kıbrıs Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu karşıladı.

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki ilişkiler konuşuldu. KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş’ı, rahmet ve minnetle andıklarını da kaydeden Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Denktaş’ın, Türk Dünyası’na hizmet eden büyük liderlerden biri olduğunu söyledi.

Denktaş isminin unutulmaması adına ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Gölgeli, yavru vatan Kıbrıs’ın ana vatandan asla koparılamayacağını da vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıbrıs Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ise, Ülkü Ocakları Yönetimi’ne teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gölgeli, Konsolos İnanıroğlu’na çiçek takdim ederken, ay yıldızlı şanlı bayrağımızı da armağan etti.

img_0023.jpg

img_0069.jpg

img_0006.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.