05 Mayıs 2024
  • İçel19°C

VATAN PARTİSİ ANAMUR İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanlığı, yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Zaferin yıldönümünün her yıl coşkuyla kutlandığına dikkat çekilen açıklamada, şehitlerimiz de şükranla anıldı.

Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

29 Ağustos 2015 Cumartesi 23:12

Haber Merkezi - Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanlığı, yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "1922 yılında 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yıldönümünde İstiklali için ölümü göze almış bir milletin evlatları olarak büyük bir coşku ve gurur içerisindeyiz.

Tarihin önemli bir dönüm noktası olan bu zafer; milli birlik ve beraberliğimiz ile milletiyle tek vücut olmuş kahraman ordumuzun gücünü tarihte eşine az rastlanır şekilde tüm dünyaya göstermiştir.

Türk milletinin göstermiş olduğu bu istiklal mücadelesi ancak yine millete ve kahraman Türk ordusuna armağan edilerek anlam ve önem kazanabilirdi. Bu sebeple de millet iradesini esas alan Cumhuriyet’in kuruluşuna giden yolda en önemli mihenk taşı olan bu zafer her yıl büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutlayarak başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Paşa ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.