27 Nisan 2024
  • İçel20°C

YÜKSEKOKUL OTOPARKI SICAK ASFALT İLE KAPLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından kent içerisinde sıcak asfalt çalışmaları sürdürürken Belediyelerin eğitim-öğretim kurumlarına da desteği sürüyor.

Yüksekokul Otoparkı Sıcak Asfalt İle Kaplandı

04 Ağustos 2016 Perşembe 00:51

Haber Merkezi - Cadde ya da sokak ayrımı yapılmaksızın vatandaşların ortak kullanım alanlarında sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ederken eğitim kurumlarının talepleri de imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşturuluyor.

Yeni binasının tamamlanmasıyla Kalınören’den Ören’e taşınan Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu otoparkı sıcak asfalt ile kaplandı. Anamur Meslek Yüksekokulu’nun ihtiyacı olan kamelyaları geçtiğimiz aylarda inşa ederek okul bahçesine yerleştirilmesini sağlayan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe geçtiğimiz eğitim-öğretim dönemi içerisinde İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk’ünde katıldığı programda öğrenciler ile bir araya gelerek sorunlarını dinlemiş, Anamur Belediye Sineması ve toplu taşıma saatleri ile ilgili çözüm üretilmesini sağlamıştı. 

Başkan Türe Anamur Meslek Yüksekokulundaki sıcak asfalt çalışmasıyla ilgili olarak verdiği bilgide Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi’nin eğitim kurumlarına desteğinin süreceğini kaydetti. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.