30 Nisan 2024
  • İçel20°C

ZEYÇED BAŞKANI ALİ GÜNDÜZ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nde, kendi bölgelerinde görev yapan yerel basın, ulusal basın temsilcileri ile tüm yurttaki basın mensuplarının,10 0cak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlarım" dedi.

ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

10 Ocak 2016 Pazar 17:14

Haber Merkezi -  Zeytinburnu-Çevre Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkanı, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili, Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali Gündüz, yalnız 10 Ocak’larda değil her zaman çalışan gazetecilerin yanında olmamız gerektiğini ifade etti. 

Gündüz, Atatürk’ün basın çalışanları için “Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir. (1922) Sözünün ne kadar önemli olduğunu, basın olmasaydı ,Türkiye ve Dünyada ki haberlerden haberimiz olabilir miydi?..." dedi.

Bağlı  olduğu bir çok STK arkadaşlarının da selamlarını ileten ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz, “İçimizden birileri olan, Kutsal bir görevi yerine getiren ve görevleri uğruna canlarını ortaya atan, mesleklerini tutkuyla yapan tüm gazetecilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, şehit olan ve vefat eden basın mensuplarına Allahtan rahmet,çalışan gazetecilere de,sağlık,mutluluk ve başarı dileklerimle,saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.

ataturk-a.g..jpg

cimg0748.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.