09 Mayıs 2024
  • İçel27°C

ZEYTİNBURNU YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN EMELDA DERİ’YE PLAKET

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadiye Polat ile Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları yardım kermeslerinde büyük destekçileri Emelda Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gülmen Güven’e plaket verdi.

Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği’nden Emelda Deri’ye plaket

16 Ocak 2016 Cumartesi 19:05

Haber Merkezi - Zeytinburnu bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardım çalışmaları ile öne çıkan Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, Başkan Yardımcısı Aliye Öztürk, Genel Sekreter Ali Gündüz (Alo Afiş), Muhasip Emine Tokaç, Yönetim Kurulu Üyelerinden Asuman Sula Durmuşoğlu, Süleyman Çengel ve İstişare Kurulu Üyesi Hayrullah Dandin yaptıkları yardım kermeslerinde her zaman büyük katkılarını gördükleri Zeytinburnu - Emelda Deri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gülmen Güven’i işyerinde ziyaretle kendilerine plaket verdiler.

Ziyarette, dernek başkanı Nadiye Polat, yardımsever iş kadını Gülmen Güven’e, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarını tanıtıp yapmış oldukları yardım kermeslerinin aldığı başarılı sonuçları hakkında bilgiler sundu. 

Heyetteki bayanların ağır bastığı ziyarette çaylar içilirken bayanlar bol bol sohbet ettiler. Heyettekiler ayrılırken “Hepimiz, birlik ve beraberlik içersinde Zeytinburnu’muza faydalı işler yapma heyecanı ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dediler.

Emelda Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gülmen Güven de ziyaretten son derece memnun kaldığını, dernek çalışmalarına her zaman katkı sağlayacağını ifade ederek başkan Polat ve yönetimi ile üyelerine başarı dileklerini sundu.

2016-yilinin-ilk-metab-encumen-toplantisi-yapildi.jpgemi-23.jpg

emi-189.jpg

3-emi-16.jpg

2-emine-1.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.