29 Mart 2024
  • İçel20°C

ANAMUR’DAN DÜNYAYA ADIMLAR

Mevlana MERMİ: Vakıfbank Atatürk Orta Okulunca düzenlenen #Erasmuzdays kapsamında Anamur’da bulunan birçok okul ile birlikte bu yılki programın ilk adımı atıldı. 20 ülke ile birlikte eş zamanlı yapılan program Anamur’da da aktiflik gösterecek.

ANAMUR’DAN DÜNYAYA ADIMLAR

12 Ekim 2018 Cuma 13:53

Vakıfbank Atatürk Ortaokulu tarafından Öğretmen Ayhan Sezdirmez koordinatörlüğünde düzenlenen #Erasmudays 20 ülke ile birlikte eş zamanlı olarak yağılmaktadır. #Erasmusdays 12 – 13 Ekim tarihleri arasında yapılmaktadır. Programın il adımı bugün Muşurup Sanat Sokağında atıldı. Resim Yarışması ile başlayan programa Anamur’dan Vakıfbank Atatürk Ortaokulu, Akdeniz Ortaokulu,  Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi,  Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bozdoğan Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Ortaköy Ortaokulu, Güzelyurt Ortaokulu öğrencileri katıldı. Yapılan resimler yarışmaya girecek olup ilk üçe giren öğrencilere ödül takdim edilecektir.  Ödüller diğer ülkelerden gelen misafirlerinde katılımı ile 23 Ekim’de düzenlenecek programda verilecektir

Program içerisinde gazetemize röportaj veren Ayhan Sezdirmez;

“#Erasmusdays ilki 2017 yılında düzenlenen Avrupa festivalinin ikincisi 12 -13 Ekim 2018 tarihlerinde 20 farklı ülkede eş zamanlı etkinliklerle gerçekleştirilmektedir. Her kesimden Erasmus+ yararlanıcısı projelerinin sonuçlarını ve etkinliklerini paylaşmak ve kurumlarının görünürlüğünü artırmak için bu etkinlerde yer almaktadır. Okulumuz Vakıfbank Atatürk Ortaokulu 4 ayrı projede yer almaktadır. Ayrıca Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi, Akdeniz İlkokulku ve Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi de yer almaktadır. Anamur’da toplam 8 proje ve 4 Okulumuz isimlerini, şehirlerini özelliklede projelerini dünyaya duyurabilecekler” dedi.

img_9313.jpgimg_9310-001.jpgimg_9322.jpgimg_9325.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.