16 Mayıs 2024
  • İçel24°C

ÜNLÜ'DEN AKDENİZ, TOROSLAR VE MEZİTLİ MUHTARLARINA MÜJDE!

Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Ünlü'den Akdeniz, Toroslar ve Mezitli muhtarlarına Müjde!

19 Eylül 2015 Cumartesi 02:55

Haber Merkezi - Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Ünlü, Akdeniz, Toroslar ve Mezitli ilçelerindeki mahalle Muhtarlarının Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne iletilmek üzere yazdıkları talep ve beklentileriyle ilgili dilekçelerin ilgili birimlerde işleme alındığını bildirdi.

Mahalle Muhtarlarının sorun ve sıkıntılarının çözümü, ilin gelişimi ve ilerlemesinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleriyle de öne çıkan Mersin Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hizmetlerini sürdürüyor.

Mersin genelindeki muhtarların araç gereç, bilgisayar, muhtarlık binası gibi talep ve beklentilerinin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işleme alındığını facebook sayfasında duyuran Başkan Ünlü şunları söyledi: “Bizim tek amacımız Mersinli vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Biz buraya oturmaya ve yan gelip yatmaya gelmedik. Mahallelerimizin sorunlarını çözmekten ve vatandaşlara hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum. Bundan sonra da daha güzel hizmetlere devam edeceğiz.”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne Muhtarlara olan ilgisi için de teşekkür eden Ünlü, açıklamasına şöyle devam etti: “Muhtarlarımız belediye başkanlarına halkın sorunlarını anlatmakta hep zorluk çekti. Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak muhtarlarla iletişimin daha iyi yapılabilmesi için bir daire başkanlığı oluşturdu. Bu olumlu adımdan dolayı Başkanımız Sayın Kocamaz’a muhtarlar adına teşekkür ediyorum”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.